12 September 2009

Bapa Mertua Ku

Bapa mertuaku Aziz b. Jalil telah menghembuskan nafas terakhirnya di dalam kereta Pian (abang ipar aku) ketika baru nak gerak ke hospital. Kejadian sadis ini berlaku pada 10 September 2010 sekitar jam 3.00 pagi (bulan puasa).

Malam sebelum kejadian, anakku yang comel (Yasmin) tak boleh tido. Kejap-kejap bangun dan nangis-nagis. Tido malam hari tu kami semua tak lena dibuatnya. Lebih kurang 3 pagi lebih pian call isteriku...ayah dah tak dok......apa lagi kami berdua tergamam.....dan isteriku mengalirkan air mata dengan begitu deras sekali.............

Dengan pantas aku mencapai teleponku yang murah dan mendail nombor AirAsia dan MAS....last-last kami memilih AirAsia sebab dapat naik lebih cepat (kul 7.30am berlepas)...dengan tak bersahur(takde selera) kami 3 beranak berangkat ke LCCT..terima kaseh kepada zul mymy yang telah menolong hantar kami   tocceyyy zul...jangan sombongggg

(cite tak abes lagi...aku nak buat keje...nanti sambung balik)

Jenazah beliau telah disemadikan di kawasan perkuburan Sheikh Ibrahim, Kuala Terengganu. Al-Fatiha....



















Tiada ulasan:

Catat Ulasan

berbicara