22 Mac 2011

Pesta Belon Udara Panas 2011

Belon Udara Panas 2011
Putrajaya diserang lagi oleh beberapa ketul belon udara panas. Ada dekat lebih kurang 20 belon kot….ntah tak ingat pulak nak mengira…

Apa lagi, dengan mengambil kesempatan hari Ahad aku bawak Yasmin dan umi pegi tengok belon. Dalam lebih kurang pukul 5 petang kami gerak ke kawasan berkenaan. Jalan raya memang  agak jem gonjol. Kereta bersepah sana sini. …

Masa tengah syok memandu atas jambatan…tiba-tiba ntah mamat mana slumber dek je kuar dan masuk laluan kete aku. Terkejut beruk dibuatnya (tengah syok layan pemandangan sesak)….Memang hangin kat Myvi tu…aku bagi hon kat 18 kali tapi mamat tu masih gak buat dek je..memang tak rasa bersalah lansung…HAMPEH~

Ok,aku malas nak cite panjang2…ni ada beberapa gambar untuk tatapan kepada kengkawan yg tak dapat nak pegi…

DSC01294
ramai giler orang…


DSC01312
Ni lah belon untuk orang ramai naik…naik pun
belon sangkut tali (tak best)


DSC01308
belon tengah dipam


DSC01321


DSC01323
nasib baik belon tak cucuk jambatan…heheh


Aku malas nak upload gambar lagi. Kalau korang nak tengok gambar lagi sila klik di bawah :
flickr Belon Udara Panas

08 Mac 2011

Minggu yang memenatkan...

Salam,

Minggu lepas adalah minggu yang memenatkan. Terpaksa uruskan beberapa perkara untuk transformasi diri ke arah yang lebih maju. Walaupun penat, keluarga tetap menyokong penuh usaha aku selama ni. Terima kasih kepada mereka juga syukur kepada Allah S.W.T.

Dan yang paling penting sekali ialah.... Liverpool menang!!! 3 berbalas 1....minta maaf Manchester United... :)

p.s : Entri adalah cubaan semata-mata. Sedang dalam proses integrasi antara Facebook dengan Blog. Sebab tu agak mengarut. Harap maklum.

01 Mac 2011

Dia buat duit RM4571 dari awek cantek :)

Salam ceria. Saya ada sesuatu yang belum pernah dikongsikan.

Saksikan video bagaimana sahabat saya menjana
RM4,571 dalam 2 minggu dari awek-awek cantik :)

Fuhhh.. jeles sungguh! Rugi kalau tak tengok.

Klik link di bawah utk tengok video ni:
http://www.rahsiafacebook.com/index.php?ref=fb

p/s - Ada tips yang mantap yang tak pernah dikongsikan sesiapa.

Klik link di bawah utk tengok video tersebut.
http://www.rahsiafacebook.com/index.php?ref=fb