31 Mac 2010

Nak gi exam Pegawai Gred 41 ke?

Weh, apa khabar? Harap sihat sentiasa.

Tadi browse internet cari maklumat untuk exam SPA, terjumpa satu site nih, mmg rujukan untuk persediaan Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan
Awam Gred 41. Kalau masih tercari-cari rujukan exam bertulis ni, boleh lah usha tengok macam mana kat sini;

TipsPTD

Dah cuba tgk2 kat internet, diaorang mmg dah lama dan banyak bantu orang lain kat blog tipsptd. Pastu tengok testimonial pun semua snapshot 'live' email dan mmg ramai yang puas hati. Cuba lah usha2 tengok kalau tengah bersiap nak gi exam nih.

Ter'excited' pulak!

Tunhatta

2 ulasan:

  1. ok tq bro kerana bagi info ini...best keja kerajaan ni terjamin satu...

    BalasPadam

berbicara