21 Disember 2010

Windows Live Writter

Salam semua,

Dah lama tak update blog. Terlalu sibuk bekerja sampai nak layari internet pun tak kesampaian. Sibuk masuk site, buat kerja kerani lagi dan macam-macam.

Berkenaan tajuk entri kali ni, windows live writter…. Benda ni Encik Ben Ashaari dah lama perkenalkan kat aku, tapi ni baru berkesempatan nak guna.

Apa kegunaan windows live writter?

1. Sebagai medium yang lebih kurang microsoft outlook untuk akses email (dulu-dulu punye)…tapi WLW medium khas untuk akses blog

2. Memudahkan bloggers untuk update entri…(ni khas mcm Ben Ashaari…sehari 20 entri slumber lagi)

3. Mudah untuk kite masukkan gambar, hyperlink, video dan sebagainya dalam entri berbanding dashboard…

 

windowlivewritter

Anda semua boleh cuba lihat kat sini untuk keterangan lanjut :

Windows Live Writter

Boleh download di sini : Windows Live Writter 2011

3 ulasan:

berbicara