05 Ogos 2010

Kata-Kata Allahyarham Prof. Dr. Hamka

"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba...datang tidak menentu masa.... datang di saat kita kesempitan atau kesusahan....


Nilailah peluang itu dengan bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba.


Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang itu!!! "

6 ulasan:

  1. aku faham kata-kata ini...mereka yang sanggup melakukan apa sahaja dan mereka itulah yang akan berjaya...:) lama tak nampak ko hatta...old friend :)

    BalasPadam
  2. ada-ada...wahh hebat ko sekarang ye??? hehe

    BalasPadam
  3. apa yang hebat??aku rasa tak dak perubahan hehe...ko le aku tak sangka ko skang jadi elearning....hehe

    BalasPadam
  4. hebat le.sudah jd IM sekarang.bagus tu! Aku baru je nak mencebur dalam bidang
    e-learning ni.nantikan post dari aku pasal e-learning. Sekarang ni sibuk sangat2
    sampai nak post pun tak sempat... :)

    BalasPadam
  5. belum lagi hatta, habuk pun tak dak, jadi blogger part time jer....aku dah collect no ko...apa2 bila free aku cal ko, boleh la kita lepak minum borak2 pasal ni hehe...

    BalasPadam
  6. ok apa-apa ko msg atau call aku....aku menanti ko

    BalasPadam

berbicara