23 November 2010

BANTUAN KHAS KEWANGAN KEDUA TAHUN 2010

Salam kepada sahabat semua,

Bantuan Khas Kewangan Kedua 2010 akan dibayar pada 1 Disember 2010. Bayaran sebanyak RM500 akan dibayar kepada semua kakitangan kerajaan di Malaysia.



Duit RM500 ni bolehlah kita anggap macam bonus kerajaan walaupun kerajaan tak bayar bonus tahun ni. Biar ada daripada takde lansung. Yang penting kita semua bersyukur apa yang ada. Jangan asyik nak merungut atau joli habis-habisan. Simpan tau...hehehhh

Ok,tuan-tuan dan puan-puan bolehlah semaka pekeliling ni di BANTUAN KHAS KEWANGAN KEDUA TAHUN 2010 di laman web JPA.

 Alhamdulillah!!!

9 ulasan:

  1. Kitorang CFS yang bantuan raya pun lum dapat.. huhuh

    BalasPadam
  2. Betul..baik ade daripada takde lansung...tapi sering saja kedengaran suara2 sumbang yang tak penah puashati..bagi salah..tak bagi pun salah!

    BalasPadam
  3. alhamdulillah...rezeki kan..takper kita bersabar pula...tahun ni bonus...tahun depan naik gaji plak...

    BalasPadam
  4. wow... tak sabar ni..... ingatkan sekali ngan gaji...hehehe 500

    BalasPadam
  5. alhamdulilah...tapi masalah kita ni (saya sebenarnya), kerajaan baru umum nk bg RM500,dlm kepala dok budget nk belanja RM5000... hehe. aduih, pening aih!

    BalasPadam
  6. salam kenal..

    amy singgah sini baca entry sambil follow , jemput ke sinar raudah ye n happy blogging...

    BalasPadam
  7. salam perkenalan..dan selamat berblogging.. terima kasih sebab drop by kat blog cik pah

    BalasPadam

berbicara