21 November 2010

Blogger in da house : Khas buat blogger baru ..

Salam sahabat semua. Sekarang Hatta sedang mengikuti segman khas dari Encik Ben Ashaari iaitu Blogger in da house : Khas buat blogger baru.

Segmen ini khas untuk mereka-merka yang ingin merapatkan silaturrahim antara bloggers di Malaysia. Di samping itu kita juga dapat menambah followers,sahabat,rakan atau sewaktu dengannya Apa yang anda perlu buat?

Langkah-langkahnya :



1. Letak banner comel seperti di atas.

2. Letak tajuk post : BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BLOGGER BARU

3. Ceritakan latar belakang blo anda,

4. Letakkan url blog anda di ruangan komen di : BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BLOGGER BARU

35 ulasan:

  1. hi!salam perkenalan dr blog ben ashaari..;p

    BalasPadam
  2. jalan jalan sinii.
    jemputlah singgah selalu.

    BalasPadam
  3. salam pekenalan..jalan sebentar..

    BalasPadam
  4. singgah sini..
    jemputlah dtg selalu..
    :)

    BalasPadam
  5. salam perkenalan..banyaknya blog ko..tak tau nak tengok mane satu..yang aktif ni ke

    BalasPadam
  6. ni yang ni paling aktif. nak tumpu yang ni je sekarang :)

    BalasPadam
  7. salam perkenalan, be happy, me azza firza, thanks 4 visiting my blog, chills, salam <3

    BalasPadam
  8. dtg jenguk tuan hatta...dr blog mr ben!!
    nice to meet u dear..!!
    lain kali ada masa singgah2 n balas2 plaks...
    suka2..like ribu2..n folooow u!!

    BalasPadam
  9. salam perkenalan...
    singgah sini...
    thanks coz singgah blog saya...

    BalasPadam
  10. weng..parking cni jap..
    da join. wee~ (>_<)v

    BalasPadam
  11. salam kenalan jugak awk..thanx sudi dtg lawat eyka n domo..hehe:)

    BalasPadam
  12. salam kenal

    dari blog ben juga ..cuma belum berkesempatan nak buat camni

    BalasPadam
  13. salam kunjungan balas tunhatta...maaf ambil masa yg lama tuk buat kunjungan balas..bz cikit!makasih ziarah blog saya yer...

    BalasPadam
  14. salam perkenalan dari ManjaIxora.. hohoho

    BalasPadam
  15. salam perkenalan...
    singgah ler yer =)

    BalasPadam
  16. salam kenal!
    =)
    dari blog sy sendiri..

    http://akubersamacahya.blogspot.com

    BalasPadam
  17. salam kenal.....folowing kamoo...neway, appy blogging..

    BalasPadam
  18. salam singgah...thanks sbb singgah blog saya =)
    follow kamoo

    BalasPadam
  19. salam,..hye, salam kenal.tq 4 singgah, singgah slalu jgk yah..ehe..hepy blogging..=)

    BalasPadam
  20. salam perkenalan ^_^
    j0m singgah bl0g atul :)

    BalasPadam
  21. salam kenal..follow jgn tak follow..

    BalasPadam
  22. salam perkenalan..
    tq sbb visit bl0g saya

    BalasPadam
  23. salam kenal kenal ^^
    golek2 sini bole an an
    heee
    jom join golek muahaha

    BalasPadam
  24. hai..hai..hai...salam dr lin..:)

    BalasPadam
  25. hai hai dah lawat balik n dah folo! :)

    BalasPadam
  26. slm...sy ade tag awk...meh la tgk

    http://ummu-sumayyah.blogspot.com/2010/11/25-perkara-yang-tak-best-ttg-aa.html

    BalasPadam
  27. salam perkenalan~
    jalan2 melawat kawan baru!~

    http://safiyahezora.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. salam, kunjungan balas....aku dah follow dah....
    terima kasih sudi menjenguk ya.....

    BalasPadam

berbicara