04 November 2010

Twitter

Salam kepada semua....

Baru-baru ni (baru 2 hari je sebenarnye), aku baru terdetik nak mengenali lebih lanjut pada Twitter



Dah lama tau pasal twitter ni tapi aku hanya pandang sepi pada beliau. Setelah mendaftar dan godek-godek kat si twitter ni.... terus jatuh cinta dengan fungsinnya. Macam-macam boleh buat ngan twitter ni sebenarnya. twitter ni sebenarnya merupakan blog mikro. Lebih kurang blog yang kita ada tapi twitter ni lebih ringkas dan sentiasa up to date selagi ada internet kat dunia ni ;)

Boleh tambah rakan-rakan, berkongsi pendapat (twit - twit) dan macam-macam lagi. kepada kengkawan yang ada twitter marilah add aku di : Mohamed Hatta


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

berbicara